SED organisatie, Domein Bedrijfsvoering, Belastingen, Inkoop & AO/IB

Heb jij interesse voor het inkopen en aanbesteden van werken? Houd je ervan om deze processen te begeleiden? Ben jij assertief en communicatief vaardig en heb je creatieve ideeën over hoe dingen beter, makkelijker en innovatiever kunnen? Dan zoeken wij jou!


Wat houdt deze functie in?
Als adviseur inkoop heb je een verantwoordelijke functie.

 • Je verstrekt advies over inkoop- en (Europese) aanbestedingstrajecten en hun rechtmatigheid.
 • Je begeleidt en/ of verzorgt de procesmatige activiteiten bij aanbestedingsprojecten.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s op het gebied van inkopen en (Europees) aanbesteden.
 • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen de Europese aanbestedingswet-en regelgeving en met betrekking tot de jurisprudentie.
 • Je stelt samen met collega’s een inkoopbeleid op en actualiseert deze waar nodig.
 • Bij het signaleren van knelpunten neem je initiatief voor verbeteracties, soms in een leidende rol.
 • Je zorgt voor efficiënte werkprocessen en beschikbare formats voor collega's.

 
Aanpakker gezocht!
We zoeken een enthousiaste collega met minimaal een opleiding NEVI 1 publiek (of vergelijkbaar). Het liefst aangevuld met relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

Geen opleiding publieke inkoop? Wel ervaring binnen een decentrale overheidsinstelling op het gebied van werken? Dan zijn wij ook zeker geïnteresseerd in jouw sollicitatie! 

Het is belangrijk dat je kennis hebt van inkoop- en aanbestedingstrajecten en in staat bent om helder en effectief advies te geven op diverse niveaus. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en streeft actief naar oplossingen. Je legt gemakkelijk contacten en bent  doortastend, met een scherp oog voor overzicht en het bewaken van deadlines. Door de vele interne en externe contacten is het belangrijk dat je resultaatgericht en klantgericht bent, met goede communicatieve vaardigheden.


Wie zijn wij als SED organisatie?
De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers.


Waar kom je terecht?
Je komt terecht op de afdeling Facilitair, Secretariaat en Inkoop, onderdeel van het domein Bedrijfsvoering. Je gaat deel uitmaken van het team Inkoop, een team dat in ontwikkeling is en werkt aan verdere professionalisering.


Wat bieden wij?

 • Een bruto maandsalaris van € 3.558 - € 5.997 (36 uur/schaal 10 of 11 cao SGO, afhankelijk van ervaring).
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Jij bepaalt waar je dat bedrag aan gaat besteden. Extra vrije dagen kopen? Uitbetalen? Het is aan jou! 
 • Een contract voor 32- 36 uur per week.
 • Verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen werk in te delen en uit te voeren, waar hybride werken vanzelfsprekend ook deel van uitmaakt.
 • Je gaat werken in een gezellig team met fijne collega’s. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door cursussen/opleidingen te volgen.
 • Een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert.


Wil je eerst meer weten over deze baan?
Bel dan met Anja van Leeuwen, afdelingshoofd Facilitair, Secretariaat en Inkoop op 06-42368824. Zij vertelt je graag meer over deze functie!


Enthousiast geworden?
Stuur dan je CV met motivatie op via de sollicitatieknop. Kandidaten met een interessant profiel worden direct uitgenodigd voor een gesprek. Bij een aangenomen kandidaat gaat de vacature offline. 

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime
Salaris Schaal 10
Aantal posities 1
Uren 32-36
Plaats Bovenkarspel
Land Nederland
Referentienummer 2024/16
Gepubliceerd 21-03-2024
Uiterste datum 22-07-2024

Terug naar vacatures