SED organisatie, Domein Bedrijfsvoering, Informatie

Wil jij ervoor zorgen dat de informatie binnen onze drie gemeenten goed geregistreerd is makkelijk vindbaar is? Wil jij bijdragen leveren aan het optimaliseren van onze informatieprocessen? Dan zoeken wij jou!

 

Wat houdt deze functie in?
Als medewerker informatiebeheer zorg je ervoor dat alle informatie in de organisatie goed georganiseerd en makkelijk te vinden is. Je houdt je bezig met het opslaan en digitaliseren van documenten en zorgt dat de informatie veilig blijft. Je helpt collega's met het vinden en gebruiken van informatie en zorgt ervoor dat alles volgens de regels gebeurt. Daarnaast maak je plannen voor hoe de informatie het beste beheerd kan worden en werk je samen met andere afdelingen om te zorgen dat iedereen de informatie heeft die ze nodig hebben. In de loop van de tijd adviseer je andere afdelingen over hoe zij informatie het beste kunnen opslaan in bestaande en nieuwe applicaties en over verschillende bronnen zoals netwerkschijven, e-mailboxen en websites. Je doet dit samen binnen een team van 4 ervaren collega’s die je graag meer over het vakgebied willen leren!

 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal hbo-denkniveau.
 • Je bent bereid een opleiding te volgen binnen informatiebeheer en je verder te ontwikkelen.
 • Je bent zowel digitaal als administratief vaardig en kunt goed overweg met verschillende programma’s.
 • Je bent proactief, nauwkeurig en leergierig.
 • Je vindt het leuk om actief verbinding te maken en je bent benaderbaar.

 

Wie zijn wij als SED organisatie?
De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers.
 

Waar kom je terecht?
Als medewerker Informatiebeheer val je onder de afdeling Informatie. Een afdeling met ongeveer 27 collega’s, die samen verantwoordelijk zijn voor werkzaamheden op gebied van Informatiemanagement, - beheer en functioneel applicatiebeheer. We hebben de ambitie de afdeling verder door te ontwikkelen om nog betere resultaten te behalen. Uiteraard handelen we vanuit vertrouwelijkheid en integriteit.

 

Wat bieden wij?

 • Fijne collega’s om mee samen te werken en een goede werksfeer.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door cursussen/opleidingen te volgen.
 • Verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen werk in te delen en uit te voeren, waarin hybride werken vanzelfsprekend ook deel vanuit maakt.
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week.
 • Een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.244 (36 uur/schaal 8 cao SGO).
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Jij bepaalt waar je waar je dat bedrag aan gaat besteden. Extra vrije dagen kopen? Uitbetalen? Het is aan jou!

 

Wil je eerst meer weten over deze baan?
Bel dan met Silva Visser op telefoonnummer 06-50192307. Zij vertelt je graag meer over deze functie!

 

Wil je solliciteren?
Stuur dan je motivatie met cv op via de sollicitatieknop. Kandidaten met een interessant profiel worden direct uitgenodigd voor een gesprek. Bij een aangenomen kandidaat gaat de vacature offline.

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Salaris Schaal 8
Aantal posities 1
Uren 32-36
Plaats Bovenkarspel
Land Nederland
Referentienummer 2024/22
Gepubliceerd 10-04-2024
Uiterste datum 14-07-2024

Terug naar vacatures