Voel jij je als een vis in het water? Haal je veel plezier uit het geven van zwemlessen aan verschillende doelgroepen? Ben je een ervaren zwemonderwijzer? Of wil je je juist ontwikkelen tot een ervaren zwemonderwijzer? Dan zoeken wij jou!

Wat houdt deze functie in?
Het zwemdiploma halen is en blijft belangrijk. Als zwemonderwijzer zorg je ervoor dat iedereen die les krijgt zich op zijn gemak voelt en beter is staat is om nieuwe vaardigheden eigen te maken. Je stelt hiervoor (zelfstandig) zwemlesprogramma’s op die aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep. Tijdens het geven van de zwemlessen bewaak je de voortgang van leerlingen in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Je evalueert de zwemlesprogramma’s en stelt deze zo nodig bij. Naast je werkzaamheden aan het bad voer je ook administratieve taken uit en zorg je, samen met je collega’s, dat het in en om het bad schoon en opgeruimd is.

Wat vragen we van jou?
Voor deze afwisselende en verantwoordelijke taak zoeken we iemand die beschikt over het diploma zwemonderwijzer (Mbo). Ook ben je in het bezit van een EHBO diploma of bereid dit te halen. Je bent flexibel inzetbaar op weekdagen én in het weekend op oproepbasis.

Daarnaast is natuurlijk belangrijk dat je met je uitstekende communicatieve vaardigheden en aanstekelijk enthousiasme in staat bent om zwemlessen succesvol en met plezier over te brengen op de verschillende doelgroepen.

Werken bij de SED-gemeente
Gemeente Drechterland is onderdeel van de SED organisatie. De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers.

Waar kom je terecht?
Je komt te werken bij Zwembad het Streekbad, in Hoogkarspel.

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s om mee samen te werken en een goede werksfeer.
  • Een tijdelijk contract via een payrollbedrijf. Het aantal uur is bespreekbaar!
  • Een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.481 (36 uur/schaal 6 cao SGO).
  • Een individueel keuzebudget! Dat betekent dat je 17,05% van je bruto jaarsalaris extra krijgt. 

Wil je eerst meer weten over deze baan?
Bel dan met Marieke Blauw 06-20151586. Zij vertelt je graag meer over deze baan!

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatie met cv op via de sollicitatieknop. Kandidaten met een interessant profiel worden direct uitgenodigd voor een gesprek. Bij een aangenomen kandidaat gaat de vacature offline.

Dienstverband Oproepovereenkomst
Omvang functie Parttime
Salaris Schaal 6
Aantal posities 1
Plaats Hoogkarspel
Provincie Noord-Holland
Land Nederland
Referentienummer 2024/18
Contact
  • Marieke Blauw, 0620151586
Gepubliceerd 26-03-2024
Uiterste datum 19-07-2024
Solliciteren

Links delen

Terug naar vacatures