In verband met de aanstaande pensionering van een collega zoeken wij een nieuwe Directievoerder! Word jij onze nieuwe collega?

 

Wat houdt deze functie in?
Samen met je collega directievoerders en toezichthouders ben je verantwoordelijk voor het goed laten uitvoeren van onderhoudsbestekken. Dit kunnen bijvoorbeeld bestekken zijn op het gebied van riolering of openbare verlichting.  Het daadwerkelijke werk wordt gedaan door besteksaannemers. Als directievoerder ben je goed in het voeren van gesprekken met aannemers. Je bereidt bouwvergaderingen voor en leidt deze ook. Daarnaast draag je zorg voor een nauwkeurige administratie, waarbij je onder andere de termijnstaten controleert.

Naast deze rol heb je een belangrijke bijdrage in het oplossen van de complexere (besteksoverstijgende) uitdagingen in de huidige openbare ruimte. Je doet dit samen met gebiedstoezichthouders waarbij je een coachende en probleemoplossende rol hebt. Bij voorkeur draai je ook mee in een van beschikbaarheidsdiensten van SED.

 

Aanpakkers gezocht!
Voor deze verantwoordelijke en afwisselende baan beschik je bij voorkeur over hbo werk- en denkniveau of beschik je over een relevante afgeronde Mbo4-opleiding. Hierbij is kennis op het gebied van grond, weg- en waterbouw is belangrijk. Ook heb je kennis van de RAW systematiek en de UAV. Aantoonbare werkervaring in het vakgebied is een pré. Ben je daarnaast cijfermatig onderlegd, heb je ervaring met financiële stromen binnen een (overheids)organisatie en voeren van directie op bestekken (al dan niet in de openbare ruimte) dan heb je een je streepje voor. 

Voldoe je niet helemaal aan het profiel? Ook dan kun je solliciteren. Het belangrijkste is dat je benaderbaar bent, graag samenwerkt en een stevig gesprek niet uit de weg gaat. Al met al zoeken we iemand die van aanpakken houdt en afmaakt waar hij aan begonnen is!

 

Wie zijn wij als SED organisatie?
De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers.

 

Waar kom je terecht? 
In deze functie maak je deel uit van de afdeling Realisatie & Uitvoering. Deze afdeling bestaat uit ruim 50 collega’s. Samen beheren jullie de openbare ruimten van Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Je krijgt een plek in het team Realisatie: een collegiaal team waar iedereen zichzelf kan zijn.

 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor 32 tot 36 uur per week.
  • Een gezellig team met fijne collega’s.
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door cursussen/opleidingen te volgen.
  • Verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen werk in te delen en uit te voeren, waarin hybride werken vanzelfsprekend ook deel vanuit maakt.
  • Een pensioenregeling van pensioenfonds ABP.
  • Een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert.
  • Verlofsparen of extra verlofuren kopen, alles kan!
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.752 (36 uur/schaal 9 cao SGO).
  • Een individueel keuzebudget! Dat betekent dat je 17,05% van je bruto jaarsalaris extra krijgt. Jij bepaalt waar je dat bedrag aan gaat besteden. Uitbetalen? Het is aan jou!

 

Wil  eerst meer weten over deze baan?
Bel of app dan met Erik Dangermond (afdelingshoofd Realisatie & Uitvoering) 06 -29693660. Wil je vrijblijvend eerst een kop koffie komen drinken om een beter beeld te krijgen van de functie en de SED organisatie, dan kan dat natuurlijk!

 

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatie met cv op via de sollicitatieknop. Kandidaten met een interessant profiel worden direct uitgenodigd voor een gesprek. Bij een aangenomen kandidaat gaat de vacature offline.

Dienstverband Onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Salaris Schaal 9
Aantal posities 1
Uren 32-36
Plaats Bovenkarspel
Land Nederland
Referentienummer 2024/11
Gepubliceerd 20-03-2024
Uiterste datum 01-10-2024
Solliciteren

Links delen

Terug naar vacatures